Webmasters
Be on the leading train

Het promoten van onze uitingen is gratis. Je aanmelden bij Goldcash is gratis. Je vindt er veel promotiemateriaal die je kunt gebruiken op jouw eigen website. Daarmee kun je geld verdienen. Voor iedere minuut dat iemand bij ons in het membersgedeelte kijkt krijg jij dan een vergoeding. Die vergoeding kun je altijd realtime bekijken. Dat klinkt simpel en dat is eigenlijk ook simpel. Wij hebben namelijk alle codes al voor je klaar staan. Knippen en plakken en klaar!
We hebben wel wat gegevens in dat geval van jou nodig. Wie jij bent bijvoorbeeld. En wat je rekeningnummer is zodat wij je kunnen uitbetalen. Om dat nog eenvoudiger te maken laten wij dat doen door Pay.nl. dat is het grootste Nederlandse bedrijf in online betalingen. Simpel en helder. Zo weet jij dat je altijd je geld krijgt. En snel. Een maand na de afgesloten periode staat al het geld op je rekening. Altijd

Die gegevens van jou slaan wij natuurlijk veilig op. daar komt niemand bij. Verder dan dat doen wij er niets mee. Wij verkopen ze niet aan derden.

Wij houden van promoten maar niet van spammen. Merken wij dat je aan het spammen bent dat grijpen wij in. Je account wordt dan per direct geblokkeerd. Ook als je onze content misbruikt door het bijvoorbeeld te gebruiken voor een andere aanbieder van erotische content zullen wij stappen ondernemen. Voor de rest zien wij jou graag een rijke webmaster worden.

Veel succes!